Marcipansnitter (Marcipan og Nougat)

Marcipansnitter af marcipan og nougat er hurtige at lave selv – helt fra bunden! Dog er det især vigtigt, at bruge gode mandler med masser af smag for at få dem rigtigt gode Ingredienser Marcipan...
Læs mere
Varm kakao

Varm kakao

Hvorfor ikke lave varm kakao på den eneste rigtige måde: Uden at det brænder på og uden at du skal stå og kampsvede over komfuret mens du pisker i gryden som besat? Vi videregiver lige denne friske o...
Læs mere
Røde-bær-citron-ispinde

Røde-bær-citron-ispinde

Disse ispinde er fuldstændigt superlækre og slet ikke så usunde endda. Det kræver at du har forme til ispinde, og evt. en juicemaskine til at juice frugterne. Du kan lave isene i én arbejdsgang eller ...
Læs mere

Nocciola (Nutella)

Lækker, cremet hasselnøddesmør med et kraftigt pift af chokolade. Hvem kan dog modstå dét? Nocciola kommer oprindeligt fra Italien – og de vidtstrakte hasselnøddelunde står fortsat i Umbrien og Tosc...
Læs mere