Sæt to røde pebre i ovnen (på grill) eller over grillen. Vend dem på alle sider, så de bliver lidt brankede overalt.
Læg dem herefter under sølvpapir eller bagepapir, så fugten fra frugterne kan løsne skindet. Herefter kan man trække skindet af.
Du kan også blot bage dem ved lavere varme til de bliver bløde, men så får de ikke helt den lidt sødlige, brændte smag.

Lav en god grøn salat, med cherrytomater, skiver af rødløg, agurk, radiser og top med kylling og lidt ristet bacon (hvis du ikke er vegetar, forstås).
Denne dressing er faktisk også god som sauce til en god bøf, hvis du spørger mig...

Over denne salat hælder du denne dressing, der giver noget varme til salaten:

Ingredienser

  • 3/4 dl olivenolie
  • lidt vand
  • 3 tsk hvid balsamicoeddike eller anden god, hvid eddike
  • de to bagte røde peberfrugter
  • 1 fed hvidløg
  • ½ tsk salt
  • Lidt røget paprika
  • Lidt cayennepeber (evt. røget)

Blend det hele på salsa-programmet
(eller ca. et halvt minut på middel hastighed)