Oliventapenade

Oliventapenade

Oliventapenade smager altid godt, når man laver det selv, for der er ingen regler for, hvad du vil bruge af ingredienser (om end du naturligvis ikke slipper for oliven). Du kan med fordel bruge din T...
Læs mere
Tahin

Tahin (Tahine, Trinah, Tahini)...

Denne opskrift er en uundværlig bestanddel i adskillige lækre opskrifter, som vi vil bringe de kommende uger: Hummus (kikærtepasta), Japanske grillretter, salater, dressinger og meget, meget mere.Om ...
Læs mere

Løg-gulerod-sesam-dressing

Der er et lille touch af Japan over denne dressing. Hvis du lynsteger lidt østershatte og blander det i en groftsnittet spidskål med let dampede gulerødder, ærter (helst friske... men det a...
Læs mere
Fennikelpesto

Fennikelpesto

Fennikel har alle en mening om. Hvad enten de har smagt den eller ej. Men alle, der ikke er decideret modstandere af grøntsager, vil kunne lide denne milde pesto, der smager af anis, nødder, forår og...
Læs mere

Grønkålspesto

Denne pesto er nok anderledes, men usædvanligt velsmagende. Og så er det en lidt anden måde at bruge grønkål på, end den traditionelle sønderjyske.   3 dl grønkål (jo nyere skud, jo bedre – ...
Læs mere