Varm kakao

Varm kakao

Hvorfor ikke lave varm kakao på den eneste rigtige måde: Uden at det brænder på og uden at du skal stå og kampsvede over komfuret mens du pisker i gryden som besat? Vi videregiver lige denne friske o...
Læs mere
Røde-bær-citron-ispinde

Røde-bær-citron-ispinde

Disse ispinde er fuldstændigt superlækre og slet ikke så usunde endda. Det kræver at du har forme til ispinde, og evt. en juicemaskine til at juice frugterne. Du kan lave isene i én arbejdsgang eller ...
Læs mere

Nocciola (Nutella)

Lækker, cremet hasselnøddesmør med et kraftigt pift af chokolade. Hvem kan dog modstå dét? Nocciola kommer oprindeligt fra Italien – og de vidtstrakte hasselnøddelunde står fortsat i Umbrien og Tosc...
Læs mere
Oliventapenade

Oliventapenade

Oliventapenade smager altid godt, når man laver det selv, for der er ingen regler for, hvad du vil bruge af ingredienser (om end du naturligvis ikke slipper for oliven). Du kan med fordel bruge din T...
Læs mere
Tahin

Tahin (Tahine, Trinah, Tahini)...

Denne opskrift er en uundværlig bestanddel i adskillige lækre opskrifter, som vi vil bringe de kommende uger: Hummus (kikærtepasta), Japanske grillretter, salater, dressinger og meget, meget mere.Om ...
Læs mere

Løg-gulerod-sesam-dressing

Der er et lille touch af Japan over denne dressing. Hvis du lynsteger lidt østershatte og blander det i en groftsnittet spidskål med let dampede gulerødder, ærter (helst friske... men det a...
Læs mere
Fennikelpesto

Fennikelpesto

Fennikel har alle en mening om. Hvad enten de har smagt den eller ej. Men alle, der ikke er decideret modstandere af grøntsager, vil kunne lide denne milde pesto, der smager af anis, nødder, forår og...
Læs mere

Grønkålspesto

Denne pesto er nok anderledes, men usædvanligt velsmagende. Og så er det en lidt anden måde at bruge grønkål på, end den traditionelle sønderjyske.   3 dl grønkål (jo nyere skud, jo bedre – ...
Læs mere

Lagdelt smoothie af vandmelonskal, chiafrø og jordbær

Vandmelonskal , grønne druer og chiafrø er grønt, mens Vandmelon og frosne jordbær er rødt.Kan det virkelig gå godt (se bare vores egne gode råd)? Ja, for hvis du lagdeler farverne, bliver din s...
Læs mere
Orange Julius

Orange Julius

Hvis du aldrig har prøvet denne skummende, cremede version af en appelsinjuice, så gør dig klar til en ny livret.Den indeholder mandelmælk, som du kan lave selv i din Blendtec eller i en Hurom slow ju...
Læs mere
Frozen Yoghurt Limeade

Frozen Yoghurt Limeade

Den er så frisk denne juice. Den kan laves fra bunden med en slowjuicer, eller man kan købe sig til kokosmælken – og evt. bruge citronsaft i stedet (selv om lime er klart bedre. Nej, lad være me...
Læs mere

Jordbær-lakrids-smoothie

Denne drik er en jordbærsmoothie med en lille twist (et skvis, som man siger vestpå) lakrids.Lakridsen giver en tungere jordbærsmag. Kan du lide lakrids: Så bare giv den lidt ekstra, men pas på! 1,...
Læs mere

Super-food-smoothie

Både açaíbær, blåbær og granatæble er udråbt til super foods : Mad, der indeholder stærke koncentrationer af vitaminer og næringsstoffer. Så hér er en super food-smoothie, der ove...
Læs mere

Jordbær-lavendel smoothie

  Lavendelblomster i madlavning er lidt sært at tænke på, men det giver en krydring af din jordbærsmoothie, der emmer af sommer. Hvis det er  sommer, så har du måske en lavendel stående på...
Læs mere

Dressing af bagt rød peber og røget paprika

Sæt to røde pebre i ovnen (på grill) eller over grillen. Vend dem på alle sider, så de bliver lidt brankede overalt.Læg dem herefter under sølvpapir eller bagepapir, så fugten fra frugterne kan løsne ...
Læs mere

Bearnaise sauce

Du kan virkelig skræmme folk til at love sig selv aldrig at forsøge sig med Sauce Bearnaise. Men det er virkelig ikke noget problem – især ikke i en Blendtec: Din Blendtec kan med sin afsindigt ...
Læs mere

Jordskokke-suppe

Dette er en suppe, man ikke kan holde skeen fra! Og heldigvis er jordskokker til at få fat i næsten året rundt nu om stunder Når der er koldt udenfor, så hold ikke igen på mælkeprodukterne....
Læs mere